Willy Naessens is kasteelheer en Philip Cracco een nieuwe man

Willy Naessens is kasteelheer en Philip Cracco een nieuwe man

The Sky is the Limit, dinsdag 23 februari om 20:35

In een nieuwe aflevering van The Sky is the Limit trekken Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne naar Noord-Frankrijk. Willy kocht er in een impulsieve bui een prachtig kasteel dat hij nu verhuurt als vakantiewoning. Zelf zou hij er immers nooit kunnen wonen.

In Brugge is Philip Cracco alleen thuis en moet hij noodgedwongen zelf zijn potje koken, en dat loopt niet van een leien dakje. Soep opwarmen bijvoorbeeld klinkt blijkbaar gemakkelijker dan het is.

Aan een aulo vol studenten legt de Wolf of Roeselare uit waarom de titel van dit programma eigenlijk fout gekozen is.

Marie-Anne De Nil steekt zelf ook nog de handen uit de mouwen in haar vleesbedrijf en ze praat vol emotie over haar worsten. Ook wanneer ze het heeft over haar overleden vader, steken de emoties de kop op.

Michel Van den Brande is in zijn nopjes, want hij heeft op de veiling de allereerste maatjes op de kop kunnen tikken. Michel wil ze graag delen met vrienden en klanten. Maar op persoonlijk vlak zit er meer dan een haar in de boter bij Michel. 

Willy Naessens is de eigenaar van de Naessens groep. Hij is de koning van de industrie- en zwembadbouw. Zijn 22 bedrijven hebben een totale omzet van 325 miljoen euro per jaar. Willy is een selfmade man pur sang die een indrukwekkend imperium uitbouwde. Enkele jaren geleden kreeg hij kanker maar hij vocht er zich doorheen.

Marie-Anne De Nil is de zaakvoerster van familiebedrijf Vleeswaren De Nil en zoon, het oudste vleesverwerkend bedrijf in België. Ze zet het bedrijf van haar overleden vader verder, tevens ook haar grote voorbeeld in het leven. Marie-Anne is een nuchtere, hard werkende vrouw die vecht voor haar plaats in een mannenwereld en die trots is op haar ambacht. Marie-Annes harde werk levert dan wel een aardige cent op, maar van glitter en glamour houdt ze niet.

Philip Cracco, de Vlaamse Wolf Of Wall Street, begon zijn carrière als arbeider en schilderde bussen. Later richtte hij Accent Interim op, dat hij in 2011 voor een mooie som verkocht. Recent nam hij horlogemerk Rodania over, dat hij opnieuw hip wil maken. Philip Cracco is gefascineerd door wagens, meer bepaald blitse racewagens waar hij zelf mee rijdt. Zij vriendin Aisha doet het beheer van het vastgoed dat Cracco bezit. Naast verre en exotische trips, plant Philip als eerste Belg een reis naar de ruimte waarvoor hij nu de nodige trainingen volgt.

Michel Van den Brande is de oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo. Hij bouwde zijn weg naar de top helemaal eigenhandig, ook al ging hij tot zijn veertiende naar school en groeide hij op in een erg bescheiden gezin. Michel vindt het ondanks zijn positie belangrijk dat hij bij het ochtendkrieken al aanwezig is op het bedrijf en hij eet ’s middags samen met 'de mannen' in de kantine.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde