Wie wordt De Slimste Mens ter Wereld?

Wie wordt De Slimste Mens ter Wereld?

vanaf maandag 17 oktober om 21.40 @opVIER

Het veertiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld start maandag 17 oktober op VIER. In de startblokken sprintlegende Kim Gevaert en deze keer zijn haar tegenstanders niet gedopeerd. Gordon - wereldberoemd in Nederland- en Jonas Geirnaert, scherp van geest en humor, streven maandag evenzeer voor de medaille. Op 22 december weten we wie Tom Waes opvolgt als De Slimste Mens ter Wereld? Maar tot dan brengt VIER vooral veel quizplezier. Alle aanvragen welkom via Lies.Maesschalck@sbsbelgium.be

Jonas Geirnaert. Deze grote vriendelijke reus leerde zijn volk hopen op neveneffecten, regeerde in de De Ideale Wereld en zal volgend jaar de wereld verbazen met zijn fictiereeks De Dag.

Gordon. De Nederlandse mijnheer Gordon Heuckeroth is nu al één van de toppers van het seizoen, al was het maar omdat ie bij een band met die naam zong. Tevens ondernemer en presentator van maatschappelijke duidingsprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Hotter Than my Daughter.

Kim Gevaert. Nu ze eindelijk een gouden medaille heeft gehaald, is de winnaarshonger van Kim terug geactiveerd. Als je Goud kan halen op de Olympische Spelen, dan ben je wellicht klaar voor een trapje hoger, met name de titel van Slimste Mens ter Wereld.

Maandag 17 oktober om 21.40 op VIER

Contacteer ons
Lies Maesschalck uw slimste contact ter wereld, SBS Belgium NV
Lies Maesschalck uw slimste contact ter wereld, SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde