Wie of wat? (wordt de Slimste Mens)

Wie of wat? (wordt de Slimste Mens)

Electric Erik & his fabulous five lanceren nieuwe single

Maandag 14 september 2015 — Erik Van Looy maakt zich op voor een nieuw seizoen De Slimste Mens ter Wereld. En hoe! Samen met his fabulous five lanceert Electric Erik de single Wie of wat? (wordt de Slimste Mens).  Vlaanderens fenomenale pop combo bestaat vanaf 12 oktober uit Jeroom, Herman Brusselmans, Ruth Beeckmans, Bart Cannaerts en Philippe Geubels. 

"Ik hoop dat het de mensen nu eindelijk opvalt dat ik echt een ervaren bassist ben. Ik ben klaar voor mijn echte doorbraak. De clip opnemen was geweldig. Let zeker op het enthousiasme van Bart Cannaerts, een labrador is er niets tegen." aldus Philippe Geubels.

Jeroom: "Ik heb tijdens de opnames met de pruik een Tinder-profiel aangemaakt met de bedoeling des avonds ongezien wat vreemd te kunnen gaan. Er is niemand op in gegaan. Ik was om 18u15 thuis."

"Je moet al heel dom zijn om geen jurylid te kunnen zijn van De Slimste Mens en je moet al een heel slechte drummer zijn om niet te kunnen meespelen in deze clip." aldus drummer Herman Brusselmans.