Welke kandidaat kan zijn zenuwen het best de baas?

Welke kandidaat kan zijn zenuwen het best de baas?

Morgen op VIER

Luxehotel Carbon in Genk zoekt een receptionist die de gasten onthaalt en incheckt. Deze persoon wordt het gezicht van het hotel en moet dus niet alleen de werkgever, maar ook de hotelgasten kunnen charmeren. In een hotel aan de slag gaan betekent ook werken in weekends en op feestdagen, altijd met de grootste glimlach. Carbon Hotel nodigt vier kandidaten uit die een uur de tijd krijgen om hun droomjob in de wacht te slepen.

Dienstenchequebedrijf Dienstenthuis zoekt een consulent die zestig huishoudhulpen zal aansturen en begeleiden. Dit gaat van planning tot het voeren van moeilijke gesprekken met klanten. Dienstenthuis wil mensen zoveel mogelijk motiveren en kansen geven. Twee poetsvrouwen die al voor Dienstenthuis werken solliciteren om binnen hun bedrijf hogerop te geraken. Maar ook een pas afgestudeerde waagt haar kans. Welke kandidaat kan de zenuwen het best de baas?

De Sollicitatie - morgen om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde