"We hebben drie jaar lang in een 'kippenhok' gewoond."

"We hebben drie jaar lang in een 'kippenhok' gewoond."

Van miserabele motelkamer tot luxueus kasteel. De familie Azimi, morgen in The Sky is the Limit op VIER.

Maandag 6 maart 2017 — De familie Azimi heeft haar roots in Iran, maar besliste twintig jaar geleden om het land te verlaten op zoek naar een betere toekomst voor de kinderen. Met een kapitaal van welgeteld 25 euro kwam het gezin terecht in het Nederlandse Sluis. Vandaag zijn de twee zonen Salar en Sasan uitgegroeid tot succesvolle ondernemers: ze wonen in een kasteel net buiten Knokke en beheren verschillende vennootschappen. Salar keert nu terug naar het eenvoudige motelkamertje in Sluis waar hij samen met zijn broer en ouders zijn eerste jaren als tiener doorbracht.

Philip neemt deel aan de Mille Miglia, een rally voor oldtimers dwars door Italië. Cracco's wagen is alvast niet van de minsten, want hij rijdt rond in een originele James Dean-Porsche. Maar ook een exclusieve oldtimer kan al eens pech hebben... Ook Harry heeft zijn raspaardje van stal gehaald. Vorige week verkocht hij zijn zaak, en nu neemt hij even de tijd om van het leven te genieten in Saint-Tropez.

Michel is hoofdsponsor van een event met de Rode Duivelsploeg van Mexico ‘86. De zenuwen slaan echter bikkelhard toe wanneer de centrale gast van de avond, Diego Maradonna, het op het laatste nippertje laat afweten...

The Sky is the Limit, morgen om 20u35 op VIER.

Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES