Wanneer de vermoeidheid genadeloos toeslaat.

Wanneer de vermoeidheid genadeloos toeslaat.

Morgen in een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis

De voorbije dagen hebben de drie families alles gegeven. De experten komen de splinternieuwe ruimtes grondig inspecteren en maken de winnaars van de kamerprijs bekend. Ondertussen vallen de koppels nog steeds ten prooi aan aanslepende vermoeidheid… Vooral voor de oververmoeide Leen wordt het allemaal wat te veel, maar ook Leens moeder heeft het enorm zwaar. Gelukkig kan de familie Wouters rekenen op de steun en vriendschap van hun nieuwe buurt, die hen officieel welkom heet in Zwijndrecht met een verrassingsfeestje. Veel tijd om uit te rusten is er jammer genoeg niet, want binnen acht dagen moeten er drie afgewerkte tuinen worden opgeleverd. Bartel heeft een leuke verrassing in petto voor de koppels en zorgt voor wat extra leven in de brouwerij met enkele kakelende nieuwe bewoners.

Ons Eerste Huis, morgen om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde