Vrienden voor het leven dankzij VIER

Vrienden voor het leven dankzij VIER

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 19:45 op VIER

Het vijftiende seizoen van Komen Eten is opnieuw tot barstens toe gevuld met toffe kandidaten, smakelijk eten en massa’s sfeer en gezelligheid. Dat laatste kan zeker gezegd worden van de week die vanaf 8 februari op VIER te zien is. Natalie, Joan, Adriano en Myriam zijn intussen vrienden voor het leven geworden. Twee van hen kenden elkaar al uit de jury van K3 zoekt K3, een programma op een bevriende commerciële omroep. Van pax media gesproken!

 

 

Natalie uit Schoten

Maandag 8 februari

 

De 26-jarige Natalie uit Schoten krijgt de eer om deze nieuwe Komen Eten-week feestelijk te openen. Ze is de fiere mama van twee sloebers van zonen, echte oogappels die ze werkelijk niets kan weigeren. Beroepshalve is Natalie werkzaam als dispatcher bij de Antwerpse noodcentrale. Als er vanavond iets fout zou lopen, weet ze dus als geen ander wie ze moet bellen. Natalie draagt het hart op de tong en wil voor Komen Eten alles uit de kast halen. Zo maakt ze al haar kroketten vandaag zelf: de garnaalkroketten van het voorgerecht en de amandelkroketten die het wilde stoofpotje van haar hoofdgerecht gezelschap mogen houden. Wanneer haar gasten arriveren, valt Natalie van de ene verrassing in de andere, want twee van hen blijken elkaar te kennen...

 

Joan uit Herenthout

Dinsdag 9 februari

 

Joan (62) uit Herenthout is een levensgenieter van het zuiverste water. Na een carrière als maître d’hôtel in zijn eigen restaurant is hij nu op rust. Omdat rust soms roest, blijft Joan niet graag stil zitten. Elke dag maakt hij zijn ronde in de dorpskern van Herenthout om de vrouwen van de plaatselijke middenstand een dikke zoen te geven. Eindigen doet hij elke dag bij zijn eigen echtgenote, want die heeft een gezellig koffiehuisje in de Kempense gemeente. Joans vrouw is ook de kok in huis, en ze geeft hem voor zijn Komen Eten-dessert een welverdiende nul op tien. Hopelijk kunnen zijn gasten de diplomat van sympathieke Joan wel naar waarde schatten. Vroeger was Joan diskjockey op feesten en partijen, vanavond heeft hij voor zijn Komen Eters een bevriende zanger uitgenodigd.

 

Adriano uit Dilsen-Stokkem

Woensdag 10 februari

 

Adriano (37) uit Dilsen-Stokkem is zoals veel Italianen een uomo universale. Hij is onder andere steward bij KRC Genk, en voor die club heeft hij ook een supporterslied geschreven. Adriano heeft zijn hart verloren aan de tarantella, de Italiaanse feestmuziek. Verder houdt hij ook heel veel van zijn vrouw en van lekker eten maken. Zijn gasten mogen op hun twee oren slapen: er zal vanavond niets tekort zijn. Adriano maakt er een erezaak van om lekker eten op tafel te toveren, en zijn gasten vervolgens onder te dompelen in de echte Italiaanse sfeer. Wat Adriano misschien ontbreekt aan lengte, maakt hij dubbel en dik goed in gezelligheid. Forza Italia, forza Adriano!

 

Myriam uit Brecht

Donderdag 11 februari

 

De 45-jarige Myriam uit Brecht praat enorm graag en vooral heel veel, haar “tetter” staat naar eigen zeggen nooit stil. Ze werkt als verkoopster in een kledingwinkel en komt zelf ook altijd mooi verzorgd voor de dag. Myriam mag prat gaan op een goede inborst, en dat kunnen vooral haar mannelijke gasten appreciëren. Ze houdt erg veel van feestjes en liet daarom in haar woonkamer een echte bar organiseren, waar de Komen Eters vanavond de beentjes mogen los schudden. Als voorgerecht tovert Myriam vanavond slasoep met kruidenkaas op tafel, als hoofdgerecht een lekkere lamskroon en als nagerecht een trio van chocomousse, tiramisu en Ierse koffie.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde