Monique wordt door Steve in de bloemetjes gezet

Monique wordt door Steve in de bloemetjes gezet

Morgen in een nieuwe aflevering van The Show Must Go On

Monique loopt al tien jaar lang van hot naar her om Steve Tielens op zijn wenken te bedienen... en dat moet gevierd worden. Samen met zijn vrouw en dochter is Steve van plan haar een onvergetelijke dag te bezorgen en spaart hij kosten noch moeite om zijn meest trouwe sidekick uitgebreid in de bloemetjes te zetten. Een luxelimousine en vertederende speech mogen uiteraard niet ontbreken. 

In Meise droomt Jo Vally er al lang van om een fietstochtje te maken samen met die andere ereburger uit zijn geboortedorp: Eddy Merckx. Vandaag wordt zijn grote droom in vervulling gebracht. "De kannibaal" heeft toegezegd en heeft zelfs een compliment in petto voor de Vlaamse zanger. Ondertussen staat Loredana voor een belangrijke carrièrewending in haar leven. Voortaan zal ze ook solo het podium betreden zonder Patje én gaat ze in het Nederlands zingen. De eerste single is opgenomen, de outfit gekozen, maar hoewel Loredana een ervaren artieste is, slaan de zenuwen toch bikkelhard toe voor haar eerste optreden. 

The Show Must Go On, morgen om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde