VIER zomert Vlaamser dan ooit met Zeg eens euh! en Mijn Lief is Vrijgezel

VIER zomert Vlaamser dan ooit met Zeg eens euh! en Mijn Lief is Vrijgezel

Met Mijn Lief is Vrijgezel in juli en Zeg eens euh! in augustus is VIER deze zomer Vlaamser dan ooit. Bovendien start Komen Eten in augustus al met nagelnieuwe afleveringen in een zomers kleedje.  In ‘Mijn Lief is vrijgezel’ beweren vier mannen vrijgezel te zijn, maar slechts één van hen is dat ook echt. Één vrijgezelle vrouw moet drie leugenaars ontmaskeren in een uitdagend spel van misleiden en verleiden. De inzet is een luxueuze liefdesreis. Elke dag in juli is op VIER te zien hoe ver de mannen durven gaan terwijl hun vrouw elke stap kan meevolgen.
In augustus gaan Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer, Karen Damen, James Cooke, Gilles – De Mol – Van Bouwel en heel wat andere panelleden dagelijks uit de bol bij  Gert Verhulst in een volledig nieuwe Zeg eens euh! op VIER.
Ook helemaal nieuw deze zomer vanaf augustus, en meteen het lekkerste programma van het jaar, is De Lekkerste Straat. Beter een goeie buur, dan een verre vriend en dus organiseert VIER een zomerse barbecue voor de hele straat.
Bij Komen Eten wakkeren de zomerkriebels de barbecuevlammen aan: kandidaten die niet weg te slaan zijn van de grill en even ontvlambaar als een zak houtskool zijn de barbecuekoks die deze zomer te zien zijn in nieuwe afleveringen van Komen Eten: dé VIER-klassieker, voor het eerst nu ook in een zomers jasje.

De hele zomer brengen ook Martin Heylen, Lieven Scheire, Ben Segers, Axel Daeseleire en Evy Gruyaert de beste afleveringen uit de veelbesproken en veelbekeken VIER-programma’s Stukken van mensen, Hoeveel ben je waard?, Auwch_, Scheire en de Schepping, Topdokters en  Heylen en de Herkomst.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde