VIER zoekt creatieve en innovatieve tijgers voor Leeuwenkuil.

VIER zoekt creatieve en innovatieve tijgers voor Leeuwenkuil.

Met Evy Gruyaert als floormanager.

VIER start vanaf vandaag de selecties voor Leeuwenkuil, een nieuw programma waarbij zowel beginnende als doorwinterde, maar vooral zeer gepassioneerde ondernemers centraal staan.                    

Een gouden idee, een innovatieve geest of een waanzinnige ambitie om hun bloeiende zaak uit te breiden zijn de basisvoorwaarden om tot de selectie toe te treden. Zij krijgen drie minuten de tijd om hun idee voor te leggen aan de meest ervaren en gerenommeerde zakenmensen van Vlaanderen, die op hun beurt zullen beslissen of zij hun eigen geld willen investeren in het voorgestelde product of dienst. Een meesterlijke pitch is dus van cruciaal belang, want behalve overtuigingskracht zijn ook het businessplan, een duidelijke visie en het financiële voorstel doorslaggevend om hun droom waar te maken.

De spelregels zijn streng en Evy Gruyaert zal als ervaren floormanager ervoor zorgen dat deze strikt gevolgd worden.

Leeuwenkuil is de Vlaamse versie van Dragons’ Den (BBCTwo). Een van origine Japans format dat de voorbije jaren internationaal succes oogste. Het programma wordt in Vlaanderen geproduceerd door productiehuis ZodiakBelgium voor VIER. Wanneer het programma op VIER te zien is, is nog niet bekend. Inschrijven kan via de website van VIER.be

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde