VIER laat Huizenjagers verder groeien: tweede seizoen besteld voor 2018

VIER laat Huizenjagers verder groeien: tweede seizoen besteld voor 2018

Vanaf maandag 25 september halen drie nieuwe vastgoedexperts alles uit de kast in de regio van Aalst.

Huizenjagers scoort meteen boven de ambitie van VIER om tegenover de soaps meer dan 10 procent marktaandeel op de commerciële doelgroep te halen. Geen enkel programma doet het Huizenjagers voor om het in dit bijzonder concurrentiële tijdslot beter te doen. Huizenjagers biedt VIER de kans om ook volgend jaar verdere stappen te zetten om vaste afspraken met de Vlaamse kijkers te maken na de journaals.

"Huizenjagers kwam amper vier weken geleden voor het eerst op de Vlaamse televisie, maar nooit eerder slaagde een gloednieuw programma erin om op zo’n korte termijn te groeien tegenover instituten als Thuis op één en Familie op VTM. Daarom hebben we vandaag al beslist om meteen op zoek te gaan naar nieuwe koppels en makelaars om Huizenjagers ook in 2018 verder te kunnen laten groeien." zegt Annick Bongers, programmadirecteur VIER.

De afgelopen weken kreeg VIER uit heel veel verschillende hoeken spontane, positieve reacties. Het programma is populair bij een zeer divers publiek omdat elke Vlaming een baksteen in de maag heeft en graag mee op zoek gaat naar een betaalbare, nieuwe woning. Annick Bongers: "We zijn ervan overtuigd dat Huizenjagers tegenover de Vlaamse soaps nieuwe kijkers kan bereiken die de weg naar VIER nog niet hebben gevonden. Deze winter kijken we graag opnieuw met nieuwe afleveringen van Komen Eten mee in de kookpotten en de huizen van onbekende Vlamingen, maar komend voorjaar zullen we in een nieuw seizoen van Huizenjagers in nieuwe regio’s op zoek gaan naar ideale woningen.”

De afgelopen weken passeerde er reeds een opmerkelijk staaltje Belgisch vastgoed de revue: van ontwijde kerken over excentrieke woonboten tot bijzondere, historische panden. Het programma is van oorsprong Frans, ging in 2016 in Duitsland op antenne en momenteel lopen er opties op het format in tien andere landen.

Lees hieronder verder wat Huizenjagers volgende week in petto heeft.
Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u40 op VIER.

 

In de week van 25 september presenteren drie vastgoedprofessionals de (hopelijk) ideale woning aan verschillende kandidaat-kopers, ditmaal in de regio van Aalst. Huizenjagers Valérie, Eddy en Peter halen alles uit de kast om aan de wensen van de kopers te voldoen. Het drietal gaat maandag op zoek naar een modern huis dat dicht bij de E40 gelegen is voor Milana en Bert. Dinsdag wordt de jacht geopend op een nieuwe, rustig gelegen woning voor Tessa in de buurt van Ninove en Aalst. Charlotte en haar roedel honden zijn woensdag dan weer op zoek naar een diervriendelijk huis. Charlotte heeft een beperkt budget, maar het drietal doet zijn uiterste best om een gezellig huisje te vinden voor haar en haar trouwe viervoeters. Op de finaledag zoeken Valérie, Eddy en Peter een cohousingwoning voor Evy en Robbe. Het koppel wil een huis delen met hun beste vrienden Lien en Tom, maar het huis moet wel over twee aparte wooneenheden beschikken.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde