VIER duikt opnieuw achter de schermen van De Wereld van Bellewaerde

VIER duikt opnieuw achter de schermen van De Wereld van Bellewaerde

Bellewaerde ontvangt elk jaar duizenden bezoekers die kunnen kennismaken met meer dan 250 verschillende diersoorten. De medewerkers van het park zorgen er ondertussen voor dat alle attracties in topvorm verkeren. Bellewaerde is klaar voor een nieuw pretparkseizoen en VIER toont in een vierde seizoen van De Wereld van Bellewaerde hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

In de eerste aflevering zien we hoe het pretparkseizoen op zijn eind loopt en de laatste werkdag voor de medewerkers is aangebroken. Parkmedewerkster Lyndsey heeft het moeilijk omdat ze haar collega's vijf maanden zal moeten missen. Halloween wordt volop gevierd in het park en attractiebediener Daniël mag zich als horrorfan volledig uitleven. Natuurlijk wordt er ook al volop nagedacht over het nieuwe seizoen en het park beslist om 4 miljoen euro te investeren in een nieuwe attractie.

De Wereld van Bellewaerde - morgen om 20u00 op VIER.

 

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde