VIER duikt achter de schermen in een nieuw seizoen van De Wereld van Bellewaerde

VIER duikt achter de schermen in een nieuw seizoen van De Wereld van Bellewaerde

In de Paasvakantie opende Bellewaerde opnieuw de deuren. De bezoekers kunnen kennismaken met meer dan 250 diersoorten en daar horen vanaf dit jaar ook pasgeboren amoerluipaardjes bij. Drie bizons verlaten dan weer het park en zijn klaar voor een herintroductie in de wilde natuur in Roemenië. De medewerkers van het park zorgen er ondertussen voor dat alle attracties in topvorm verkeren voor de opening. Bellewaerde is klaar voor een nieuw seizoen met duizenden bezoekers en VIER toont in een derde seizoen van De Wereld van Bellewaerde hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

De Wereld van Bellewaerde, vanaf 15 juli, iedere vrijdag om 19u45 op VIER

Aflevering 1 - vrijdag 15 juli, om 19u45 op VIER

De winter loopt op zijn einde in Bellewaerde. Dierenverzorgers Koen en Edwin starten vandaag de roofvogeltrainingen opnieuw op en ze kunnen werken in gloednieuwe kooien. De piratenboot verhuist vandaag naar een extern atelier om helemaal gecontroleerd te worden. Daarvoor moet hij eerst helemaal gedemonteerd worden en dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dierenverzorgers Janne en Kimberly bereiden de twee olifanten Tunga en Fahim stilaan voor op een verhuis, omdat ze te groot worden voor Bellewaerde. Ook de attractiemedewerkers maken zich op voor de start van het nieuwe seizoen. Ze krijgen een opleiding over hoe ze best omgaan met verbale agressie waarbij ze tips krijgen over hoe ze op moeilijke vragen van bezoekers toch correct kunnen blijven antwoorden.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde