VIER brengt morgen topfictie met de spannende spionageserie The Night Manager

VIER brengt morgen topfictie met de spannende spionageserie The Night Manager

Hugh Laurie speelt de perfecte slechterik, Tom Hiddleston schittert als Brits spion

Wraak is zijn belangrijkste motief. Het doet Jonathan Pine (Tom Hiddleston), ex-militair en nachtmanager van een hotel in Caïro ten tijde van de Arabische Lente, belanden in de angstaanjagende wereld van de meedogenloze wapenhandelaar Richard Roper (Hugh Laurie - House M.D.). Wanneer Pine bewijzen vindt van een wapendeal, neemt hij contact op met de Britse ambassade. Een lek zorgt echter voor een reeks bloedstollende gebeurtenissen. Jaren later ontmoet Pine Angela Burr, een spion voor de Britse overheid met Roper als ultiem doelwit. Gerecruteerd door de Britse geheime dienst infiltreert Pine in de organisatie van Roper en zet hij zijn leven op het spel om hem uit te schakelen...

De Brits-Amerikaanse zesdelige minireeks is gebaseerd op de gelijknamige spionageroman van de Britse bestsellerauteur John le Carré en wist maar liefst drie Golden Globes en een Emmy Award in de wacht te slepen. ​The Night Manager is een van de duurste series ooit en had een budget van maar liefst 30 miljoen dollar. De opnames vonden plaats in Londen, Mallorca, Marrakesh, Cairo en Zermatt.

The Night Manager - Vanaf 7 november om 20u35 op VIER.

Cast


Jonathan Pine – Tom Hiddleston
Richard Roper – Hugh Laurie
Angela Burr – Olivia Colman
Jed Marshal – Elizabeth Debicki
Major Lance Corcoran – Tom Hollander.

Tom Hiddleston, Hugh Laurie en Olivie Colman wonnen alledrie een Golden Globe voor hun rol in The Night Manager. 

Regie

Susanne Bier is de eerste vrouwelijke regisseur die zowel een Oscar, een Emmy (voor The Night Manager) en een Golden Globe heeft gewonnen.

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde