Verrassend voorjaar met steeds meer nieuwe VIER-programma’s tot laat in de avond

Verrassend voorjaar met steeds meer nieuwe VIER-programma’s tot laat in de avond

 

Gevarieerder en tot later in de avond dan ooit: zo staat VIER in 2017 vanaf 6 februari opnieuw gelijk aan de meet met de andere grote zenders. Nieuwe seizoenen van kaskrakers De Mol en The Sky is the Limit worden dit voorjaar om half negen versterkt met het nieuwe, hartverwarmende Hotel Römantiek, gevolgd door de veelbesproken prestigereeks Chaussée d’Amour. Ben Segers en Axel Daeseleire pakken uit met nieuwe afleveringen van Auwch_, Evy Gruyaert presenteert een nieuw seizoen van het razend populaire Stukken van mensen. De voorjaarsavonden starten met nieuwe afleveringen van Komen Eten, vorig jaar bijzonder succesvol gegroeid pal tegenover de soaps. Thomas Huyghe en Marc Cambré presenteren een nieuw (reeds derde!) seizoen van 't Is gebeurd in volle primetime op woensdag. De vertrouwde Crime Nights en Blockbusters zijn ook dit voorjaar op post bij VIER, samen met een erg gevarieerd zendschema met telkens vier Vlaamse primetimeprogramma’s tot laat in de avond. Vanaf eind maart worden sterkhouders Jani Gaat en Topdokters van maandag tot en met donderdag gevolgd door het gloednieuwe Gert Late Night (werktitel). Na De Rechtbank en De Recherche lanceert VIER dit voorjaar het nieuwe Woestijnvisprogramma De Sollicitatie. De komende maanden voegt VIER hier nog verscheidene nieuwe programma’s aan toe: zo werkt Pedro Elias na twee succesvolle seizoenen van De Idioten aan zijn eigen show met als werktitel Planeet Pedro, dit voorjaar op VIER.

Contacteer ons
Kristof Demasure Woordvoerder, De Vijver Media
Kristof Demasure Woordvoerder, De Vijver Media
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde