Véronique Leysen is badkamerspecialiste van dienst in Ons Eerste Huis

Véronique Leysen is badkamerspecialiste van dienst in Ons Eerste Huis

En de koppels krijgen een financiële tussenstand voorgeschoteld...

Er staat alweer een vierde kamerprijs op het spel. De vermoeidheid begint stilaan zijn tol te eisen en de verbouwers voelen de stress van de nakende deadline, maar toch wordt er tot de laatste snik stevig doorgewerkt. Wanneer Bartel opnieuw een familie gaat helpen, belandt hij in complete verbouwchaos ten huize van Sofie & Kenzo. Na een spannende race tegen de tijd, krijgt de jury maar liefst vijf badkamers én een inloopdressing te beoordelen. Gastjurylid Véronique Leysen is onder de indruk.

De koppels zitten in de helft van hun verbouwavontuur, en Bartel nodigt de families uit voor een gezellige barbecue. En jammer genoeg ook voor iets minder gezellig cijferwerk. Hij maakt een voorlopige tussenstand op: welk koppel heeft zijn budget het best onder controle? En bij wie kleuren de cijfers roder dan voorzien?

Ons Eerste Huis - Morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde