Van de protmail van Franky Loosveld tot het decolletéinterview van Ann Van Elsen

Van de protmail van Franky Loosveld tot het decolletéinterview van Ann Van Elsen

Thomas en Mark duiken opnieuw in het beeldarchief in 't Is Gebeurd

Met jeugdige onbezonnenheid en aanstekelijk enthousiasme duikt Thomas Huyghe opnieuw in het beeldarchief van VT4, Vier en Woestijnvis. In de eerste aflevering van ’t Is gebeurd passeren alweer enkele magische tv-momenten de revue. Denk aan de legendarische protmail van Franky Loosveld uit Het Eiland of Ushi’s wel heel vurige interview met niemand minder dan Lionel Richie. Onder andere ook van de partij: Fons en zijn vrouw uit Willy’s en Marjetten, a.k.a. het alienwelkomstcomité, en panelleden Geubels en Jeroom met hun grollen en grappen in De Slimste Mens.

't Is gebeurd, vanaf morgen elke dinsdag om 22u25 bij VIER 

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde