Uplakee! Dit zijn de finalisten van De Slimste Mens ter Wereld

Uplakee! Dit zijn de finalisten van De Slimste Mens ter Wereld

Tom Waes. Ping. Kobe Ilsen. Ping. Danira Boukhriss Terkessidis. Ping.....

De arena van de De Slimste Mens ter Wereld maakt zich op voor de acht finalisten die het vanaf maandag 7 december moeten waarmaken. Wie stoot door naar de grote finale op donderdag 17 december en moet het opnemen tegen de ijzersterke Tom Waes?
Maandag 7 december starten Kamal Kharmach, Ann Tuts en Stephanie Coorevits aan de eerste finaleaflevering. Een zelfde bezetting dus als de aflevering van donderdagavond, want Kamal deed in de laatste aflevering zijn puntenaantal voorbij dat van Tom Coninx klimmen en behaalde zo zijn plekje als finalist. Een unicum dus in de geschiedenis van De Slimste Mens ter Wereld.

In volgorde van verschijning:
maandag 7 december: Kamal Kharmach
dinsdag 8 december: Siska Schoeters
woensdag 9 december: Jan Paternoster
donderdag 10 december: Kevin Janssens
maandag 14 december: Danira BoukhrissTerkessidis
dinsdag 15 december: Kobe Ilsen
woensdag 16 december: Stan Van Samang
donderdag 17 december: Tom Waes

Let it snow!

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde