Uitnodiging Persconferentie #hetisingewikkeld - 23/08

Uitnodiging Persconferentie #hetisingewikkeld - 23/08

Met An Miller, Ben Segers, Lize Feryn, Johny Voners en Els Olaerts

Op woensdag 23 augustus stellen VIER en regisseur Lenny Van Wesemael graag de nieuwe fictiereeks #hetisingewikkeld aan je voor in het bijzijn van een groot deel van de uitgebreide cast. Na de visie zijn Lenny en de cast beschikbaar voor interviews. 

Met #hetisingewikkeld brengt VIER dit najaar een nieuwe tragikomische fictiereeks over familie, liefde en hoe een gezin anno 2017 verschillende maten en vormen kent. Lien (An Miller) en Peter (Ben Segers) hebben het allemaal: een goede job, twee prachtige kinderen, toffe vrienden, een mooi huis en een kat. Maar de liefde is uitgedoofd, hun seksleven dood en de midlife crisis klopt op de deur… Lien beslist om uit elkaar gaan, maar ze krijgen het niet over hun hart om de kinderen wekelijks heen en weer te moeten verhuizen. Daarom besluiten ze in hetzelfde huis te blijven wonen...

Locatie: Option Media - Zandvoorststraat 8C - Mechelen om 13u30

​​Je aanwezigheid graag voor maandag bevestigen bij barbara.salomon@sbsbelgium.be

 

 

 

 

 

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde