Ugh! een nieuwe week van Komen Eten en vlug!

Ugh! een nieuwe week van Komen Eten en vlug!

vanaf maandag 30 november op VIER

De 29-jarige Candy uit Sint-Maria-Horebeke krijgt de eer om deze nieuwe Komen Eten-week feestelijk te openen. En dat doet ze met....kippenmaagjes. Vroeger woog Candy meer dan honderd kilo, maar na een maagverkleining deed ze daar de helft van af. De gastvrouw van vanavond houdt van spreuken in haar huis en van kippenmaagjes. Die zijn immers erg lekker en helemaal niet duur. Om niemand af te schrikken is het Candy’s bedoeling om pas aan haar gasten te vertellen wat de pot schaft nadat ze hun bord hebben leeggegeten. Hopelijk slaagt ze erin haar geheim te bewaren. Als extra verrassing heeft Candy een Vlaamse zanger uitgenodigd om haar gasten te entertainen. Dat zou wel eens extra punten voor sfeer en gezelligheid kunnen opleveren. Ontdek de anderen kandidaten van deze nieuwe week via een lees meer klik hieronder!

 

Candy uit Sint-Maria-Horebeke
Maandag 30 november

De 29-jarige Candy uit Sint-Maria-Horebeke krijgt de eer om deze nieuwe Komen Eten-week feestelijk te openen. Vroeger woog Candy meer dan honderd kilo, maar na een maagverkleining deed ze daar de helft van af. De gastvrouw van vanavond houdt van spreuken in haar huis en van kippenmaagjes. Die zijn immers erg lekker en helemaal niet duur. Om niemand af te schrikken is het Candy’s bedoeling om pas aan haar gasten te vertellen wat de pot schaft nadat ze hun bord hebben leeggegeten. Hopelijk slaagt ze erin haar geheim te bewaren. Als extra verrassing heeft Candy een Vlaamse zanger uitgenodigd om haar gasten te entertainen. Dat zou wel eens extra punten voor sfeer en gezelligheid kunnen opleveren!

Karel uit Merchtem
Dinsdag 1 december

Karel (52) uit Merchtem is een romantisch type. Hij verwelkomt zijn gasten bijvoorbeeld met een grote ‘I Love You’ op de menukaart en hij zorgt er met enkele kaarsjes en bloemetjes voor dat zijn huisje op en top gezelligheid uitstraalt. En omdat het oog ook wel wat wil, heeft Karel bij elk hemd een bijpassende bril. Voor hij zich aan dit Komen Eten-avontuur waagt, gaat hij bovendien eerst langs bij zijn vaste kapper Fons, wereldberoemd in Vlaanderen dankzij het Klapsalon. De gasten van Karel mogen eens rondneuzen in zijn hobbykamer, en wat ze daar zien zullen ze nooit meer vergeten. Hopelijk maken Karels viscake en zijn torentje van vlees en vis evenveel indruk op zijn gasten.

Rita uit Poperinge
Woensdag 2 december

Rita (57) uit Poperinge staat elke week op de rommelmarkt met haar beste vrienden Taya en Chico. Samen met die twee uilen zamelt ze daar geld in voor verwaarloosde dieren. Ook haar gasten wil Rita vanavond niet verwaarlozen, daarom zorgt ze ervoor dat er zeker genoeg eten te krijgen is. Rita is veel bezig met het indianisme, en die cultuur wil ze haar gasten ook leren kennen. Net zoals Candy onderging Ria een operatie om te vermageren. Maar dat betekent niet dat ze nu extra groenten eet. Ze is en blijft een carnivoor in hart en nieren. Dat hart draagt ze overigens op de tong. Als ze iets te zeggen heeft, mag iedereen het geweten hebben.

Willy uit Zandvoorde
Donderdag 3 december

De 58-jarige Willy reed vroeger met de trein en is nu met pensioen. Maar dat betekent niet dat hij nu zeeën van tijd heeft. Hij zet zich onder andere in voor de plaatselijke tennisvereniging, waar hij een manusje-van-alles is. Willy doet mee aan Komen Eten om zijn vrouw en dochter een plezier te doen. De eerste plaats halen in deze kookwedstrijd vindt hij helemaal niet belangrijk. Wint hij, des te beter. Verliest hij, dan is het ook maar zo. Met zo’n onthechte ingesteldheid zou Willy wel eens voor de verrassing kunnen zorgen deze week. Op het menu staan onder andere bisque van garnalen uit de Noordzee en duiven uit Bekegem.

 

 

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde