"U ging tekeer als een beest"

"U ging tekeer als een beest"

Morgen in De Rechtbank

In Antwerpen moeten de raadsleden van het Hof van Beroep een arrest vellen over een Roemeense man die in de correctionele rechtbank van Mechelen beschuldigd werd van mensenhandel en de onderzoeksrechter van Charleroi verhoort een man wiens stoppen doorsloegen nadat hij zijn werk is kwijtgeraakt.
Deze en andere zaken in een nieuwe aflevering van De Rechtbank. In de politierechtbank van Bergen vreest een 80-jarige man dat hij naar de gevangenis moet omdat hij een voetganger heeft aangereden...

Dit en vele andere zaken, morgen om 20u35 op VIER in een nieuwe aflevering van De Rechtbank

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde