“Tussen mij en Regi klikt het niet... Maar er is plaats genoeg voor ons beiden.”

“Tussen mij en Regi klikt het niet... Maar er is plaats genoeg voor ons beiden.”

Pat Krimson maakt zijn intrede in The Show Must Go On

Na zijn terugkeer uit Ibiza is Patje volledig back in business en staat zijn agenda voller dan ooit tevoren. Samen met zijn sidekick en levenspartner Loredana woont hij nu in Zonhoven. Onderweg naar zijn favoriete massagesalon, vertelt Patje over de zogenaamde vete tussen hem en Regi. In Velzeke zakken schlagerfans van heinde en ver al zestig jaar lang af naar dancing De Parasol. Ondanks haar leeftijd, heeft de 85-jarige moeder Betty de touwtjes nog steeds stevig in handen. Samen met haar zonen Danny en Eddy heeft ze hier al heel wat bekende namen uit de Vlaamse showbizz ontvangen. In Antwerpen brengt Steve Tielens een bezoekje aan de kinderafdeling van het universitair ziekenhuis. Tenminste, als Monique hem veilig door het verkeer weet te loodsen, want in haar “Stevomobiel” lijkt ze zo haar eigen verkeersregels te volgen…

The Show Must Go On, morgen om 20u35 op VIER

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde