Trikes, moto's en Vijftig Tinten Grijs in Komen Eten

Trikes, moto's en Vijftig Tinten Grijs in Komen Eten

12/9 - 15/9

In deze nieuwe week van Komen Eten geeft Ria (63) uit Aalst het startschot. Deze passionele dame geniet van pure vrijheid, en dit het liefst op haar motorfiets. Na achttien jaar huwelijk en ’50 Tinten Grijs’, is ze volledig klaar om Komen Eten te winnen én een nieuwe relatie aan te gaan (het liefst met George Clooney). Sören (32), kasseilegger en ultieme familieman, zet deze week zijn splinternieuwe messenset in die hij van zijn vrouw cadeau heeft gekregen. De 61-jarige Eddy uit Nederhasselt waait dagelijks uit op zijn trike, een driewielige motorfiets. Ondanks zijn lange haren, stoere tatoeages en lederen jekkers, schuilt er in deze bikerboy toch een (zelfgedraaide!) créme van een vent. De stijlvolle Lulu (35) uit Essen werkt als verdeelster van autokatalysatoren en duikt in de rijke Slavische keuken om haar gasten op allerlei lekkers te trakteren. Smakelijk!


Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u50.

 

Maandag 12 september

Ria uit Aalst

Ria (63) woont in Aalst en ze werkt er als verpleegster. Op haar stoere motorfiets komt Ria pas echt tot leven. Motorrijden is pure vrijheid voor onze eerste gastvrouw van deze week. Ria doet mee aan Komen Eten om te winnen en om eens op tv te komen. Ze woont in een gezellig huis, waarvan ze de woonkamer met rode tinten heeft versierd, niet toevallig de kleur van de liefde. Ria is een passionele dame die na een huwelijk van achttien jaar nu alleen haar boontjes moet doppen. Ze is volledig klaar voor een nieuwe relatie. Haar droomman is George Clooney, ze heeft mannen liever jong dan oud en liever mooi dan lelijk. Kijkers die zich geroepen voelen mogen altijd hun kandidatuur mailen naar komeneten@vier.be. Ze zijn alvast gewaarschuwd: het boek ’50 Tinten Grijs’ heeft van alles wakker gemaakt in Ria…

 

Dinsdag 13 september

Sören uit Bilzen

De 32-jarige Soren uit Bilzen is wat je noemt een familieman. Hij is de trotse vader van een zoontje dat hij zelf omschrijft als het allermooiste cadeau dat hij ooit heeft gekregen. Beroepshalve is Soren kasseilegger. Hij legt heel graag terrassen, voor hem gaat er niets boven een mooi en egaal terras. Fijne anekdote: toen Soren zijn vrouw leerde kennen vond hij haar te mager. Hij beloofde haar een cadeau per kilo die ze zou bijkomen en dat kostte hem intussen al dertien geschenken. Maar ook zijn vrouw is vrijgevig: speciaal voor dit Komen Eten-avontuur bezorgde ze haar ventje een gloednieuwe messenset, zodat hij geen mal figuur zou slaan op de nationale televisie. Voor de tafeldekking kon Soren rekenen op de hulp van zijn moeder. Ze heeft een wasmand vol tafelgerief en geplooide servetten klaargezet. Het enige dat Soren nog zelf moet doen vanavond is koken, dat kan toch niet zo moeilijk zijn?

 

Woensdag 14 september

Eddy uit Nederhasselt

Eddy (61) woont in Nederhasselt en voor hem geldt de omschrijving ‘ruwe bolster, blanke pit’. Achter zijn imposante uiterlijk van lange haren, stoere tatoeages en lederen jekkers schuilt er een (zelfgedraaide) créme van een vent. Eddy rijdt graag met zijn trike, een driewielige motorfiets. Hij noemt het zelf een brommer voor oude mensen, want je kunt er niet mee vallen. Eddy rijdt zo graag met zijn trike dat hij bij een trike-club is gegaan. De broederband die je in zo’n vereniging aantreft, daar gaat niets boven volgens Eddy. Hij kookt intussen al dertig jaar, dus zenuwachtig zal hij zich niet maken voor een Komen Etentje meer of minder. Hij serveert vanavond een duo van zalm, côte à l’os op de barbecue en een heus verwenbord met zelfgemaakte frangipanetaart en ijs.

 

Donderdag 15 september

Lulu uit Essen

Lulu (35) uit Essen doet niet echt aan Komen Eten mee om te winnen, maar ze zou dolgraag dat mes willen hebben. Als ze door omstandigheden tevreden zou moeten zijn met plaatsen twee, drie of vier, kreeg ze van manlief al de belofte dat hij haar een gelijkaardig mes zal schenken. De roots van Lulu liggen in Rusland, het hoeft dus niemand te verbazen dat ze vanavond in de rijke Slavische keuken zal duiken om haar gasten op allerlei lekkers te trakteren. Lulu houdt enorm van kruiden en van lekker vlees. Voor Komen Eten koos ze voor een lekkere Schotse steak van Aberdeen Angus. Dat zijn runderen die volgens Wikipedia bekend staan om hun gemoedelijke karakter en hun vermogen te kunnen opgroeien op schrale gronden. Enkel nog dit: Lulu werkt als verdeelster van autokatalysatoren, en zo’n stoere job zou niemand deze stijlvolle dame nageven.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES, SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES, SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde