Tourette, de vele misverstanden rond het syndroom én de harde realiteit ervan...

Tourette, de vele misverstanden rond het syndroom én de harde realiteit ervan...

...morgen in Camping Karen & James

Karen en James gaan drie intense dagen op hun camping tegemoet wanneer ze een groep mensen met het syndroom van Gilles de la Tourette op bezoek krijgen. Kinderen, tieners, jongvolwassenen en volwassenen praten over de vele misverstanden die buitenstaanders hebben over het syndroom. En hoe hun aandoening een impact heeft op hun leven, denken en handelen. Karen en James krijgen zo een realistisch beeld van de aandoening, die veel meer inhoudt dan enkele scheldbuien en zenuwtics...

Camping Karen & James - Morgen om 20u35 bij VIER

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde