Topserie BULL maakt vanaf 5 februari de Crime Night onveilig op VIER.

Topserie BULL maakt vanaf 5 februari de Crime Night onveilig op VIER.

Voor de één een oplichter, voor de ander een psycholoog.

Vanaf zondag 5 februari kunnen kijkers de gloednieuwe serie BULL ontdekken in de Crime Night op VIER. De legal dramareeks was in de Verenigde Staten in het najaar van 2016 een van de best scorende nieuwe series en is gebaseerd op de carrière van the one and only  Dr. Phil die in een vroeger leven proces-consultant was.

In BULL kruipt NCIS-ster Michael Weatherly in de huid van de charismatische, geniale proces-consultant Dr. Jason Bull. Hij combineert psychologie, menselijke intuïtie en hightech data om te begrijpen hoe juryleden, advocaten en getuigen denken en handelen tijdens een proces. Uiteraard wordt Dr. Bull in zijn succesvolle psychologiepraktijk bijgestaan door een team van experten die er niet voor terugdeinzen om de stier bij de horens te vatten.

BULL, vanaf zondag 5 februari op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde