Tom Waes is De Slimste Mens ter Wereld

Tom Waes is De Slimste Mens ter Wereld

"Dit is het beste rapport dat ik al ooit heb gekregen.”

"Tien weken en veertig bijeenkomsten lang hebben wij een openbaar onderzoek gehouden onder leiding van de immer nieuwsgierige vorser Erik Van Looy. Een onderzoek naar De Slimste Mens ter Wereld. Het resultaat is dat vanaf heden, 17 december 2015, de genaamde TOM WAES, niet langer als dusdanig aangesproken hoeft te worden. Juister en eerbiediger is het om vanaf nu te zeggen: De Slimste Mens Ter Wereld. Quod erat demonstrandum. Met felicitaties van de jury!" aldus Philippe Geubels die de oorkonde zopas overhandigde aan Tom Waes. In een spannende finale won hij nipt van Danira Boukhriss Terkessidis: “Ik vond het al super dat ik tweede werd. Niemand is Tom Waes de baas. Hij verdiende het echt.” 
“Ik ben supercontent. Het begint als een spel, maar dan wordt het altijd belangrijker en belangrijker. Het doet me echt iets. Ik heb al veel gewonnen, maar dit ga ik echt koesteren." aldus nog Tom Waes. 
"Nu de Nobelprijs voor de vrede nog" besloot presentator Erik Van Looy.
Het zou ons niet verbazen als ook dat ooit nog lukt. Proficiat Tom, proficiat Kobe en Danira.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde