“Toen is Patje toch even van 't padje gegaan.”

“Toen is Patje toch even van 't padje gegaan.”

Pat Krimson blikt terug op zijn extravagant decennium in Ibiza

Zes jaar geleden keerde Pat Krimson terug uit Ibiza, waar hij ver weg van de Belgische schijnwerpers tien jaar lang met volle teugen van het leven genoot. Samen met Loredana reist hij in The Show Must Go On naar het eiland der zonden en blikt hij er terug op zijn avontuurlijke hoogdagen. Pat bezoekt zijn voormalige villa en heeft het over de bruisende energie die je nergens anders ter wereld vindt, of ook: seks, drugs en rock ’n roll. 

In Meise hebben Jo en Marcella het over hun huwelijk en al zijn beslommeringen, maar ook over de eeuwige aantrekkingskracht tussen hen beiden. Jo’s dochter Carmen staat op het punt om te trouwen en alles wordt stilaan in gereedheid gebracht voor de grote dag. Uiteraard niet zonder meneer pastoor… en een glaasje whisky. 

The Show Must Go On, morgen om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde