Tien kandidaten. Eén mol.

Tien kandidaten. Eén mol.

De Mol. Maandag om 20u35 op VIER.

                   

                        Annelies, Bertrand, Bouba, Davey, Eline, Hans, Jessica, Jolien, Marzena, Robin, Sam.

                                    Dit zijn ze. Elf kandidaten. Eén van hen is de winnaar. Eén van hen is de mol.

Tijdens hun avontuur moeten ze opdrachten uitvoeren om geld te verdienen. In totaal staat er meer dan 100.000 euro op het spel. Het geld dat ze binnenhalen, gaat aan het einde van de reis naar één winnaar. Maar in de groep zit ook een saboteur, iemand die zo veel mogelijk opdrachten doet mislukken en de winst zo laag mogelijk wil houden. En dat is de mol.

Voor het langverwachte nieuwe seizoen van De Mol reist Gilles De Coster samen met een groep onbekende Vlamingen drie weken lang door Zuid-Afrika, langs adembenemende landschappen en overweldigende steden. En dit seizoen vertrekt De Mol voor het eerst met elf kandidaten. Zes mannen en vijf vrouwen werden gekozen uit meer dan zesduizend inschrijvingen. Het wordt voor hen een intensieve fysieke beproeving, een waanzinnige rollercoaster van emoties en een zenuwslopende zoektocht om de mol in hun midden te ontmaskeren. De ontknoping van De Mol kennen we op maandag 27 maart.

Jy moet niemand vertrou nie!
#demol vanaf maandag 6 februari om 20u35 @opVIER.

De profielen van de kandidaten zijn beschikbaar via de pdf - link onderaan. Kandidaten van De Mol geven geen interviews. U kunt met vragen terecht bij Lies.Maesschalck@sbsbelgium.be.

   

Contacteer ons
Lies Maesschalck Press Office De Mol, SBS Belgium NV
Lies Maesschalck Press Office De Mol, SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde