Philip Cracco, Michel Van den Brande en nieuwkomer Dave Wauwermans in de eerste aflevering van The Sky is the Limit

Philip Cracco, Michel Van den Brande en nieuwkomer Dave Wauwermans in de eerste aflevering van The Sky is the Limit

Vanaf morgen op VIER.

Vanaf morgen werpt het vierde seizoen van The Sky is the Limit een exclusieve blik op de levens van succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien - en soms zelfs hoger. Reportagemaker Peter Boeckx klopt deze keer opnieuw aan bij Philip Cracco en Michel Van den Brande, maar ook dit seizoen passeren er een heleboel nieuwe gezichten de revue, waaronder het hectisch gezin van Peter Van den Berge en zijn vrouw Faith, de Iraanse familie Azimi en de immer goedlachse Dave Wauwermans en zijn Russische muze Kristina.

In de eerste aflevering maakt Dave Wauwermans zijn intrede. Dave is een echte self-made ondernemer die door keihard te werken erin slaagde om zijn matrassenzaak uit te bouwen tot 25 winkels. Tot hij de liefde van zijn leven ontmoette: de Oekraïense Kristina Kolomiyets. Dave scheidde van zijn eerste vrouw, maar die scheiding kostte hem zijn bedrijf én zijn miljoenen... De camera's zijn ook opnieuw gericht op Philip Cracco die vorig jaar getroffen werd door kanker. Vandaag is hij terug thuis na een operatie en enkele weken ziekenhuis. Hij trekt zich op aan de liefde van Aisha en aan zijn kois. En ook workaholic Michel Van Den Brande is weer van de partij. Nog nooit in zijn leven nam hij een welverdiende vakantie, maar samen met Sofie leert hij nu echt wat genieten is. En dat doet het koppel onder de Zuid-Franse vakantiezon in Saint-Tropez.

The Sky is the Limit, vanaf morgen om 20u35 op VIER.

 

De gezichten

Michel Van den Brande en Sofie Van Remoortel

Voor het derde seizoen op rij volgt The Sky is the Limit Michel en Sofie. Na een hobbelig parcours vol liefdesperikelen, heeft Sofie definitief voor Michel gekozen en wordt ze in de watten gelegd met luxueze cadeaus en chique reizen. Voor het eerst zegt Michel de workaholic in hem vaarwel en neemt hij eindelijk wat tijd vrij om te profiteren en van het leven te genieten. Maar ondertussen worstelt hij met de vraag of hij al dan niet zijn bedrijf zou verkopen. Michel kreeg immers al een heel verleidelijk bod...

Philip Cracco en Aisha Van Zele

Ook de Vlaamse Wolf of Wall Street en zijn vriendin Aisha zijn weer van de partij. Het succesverhaal van de arme jongen uit Roeselare die aan de slag ging als arbeider, wat later zijn eigen uitzendbureautje begon en uiteindelijk zijn eigen imperium uitbouwde, bleef echter niet duren. Vorig jaar kreeg Philip te horen dat hij kanker heeft. Het nieuws woog door op zijn relatie met Aisha en sindsdien brak een moeilijke periode aan met veel ups en downs voor het koppel. Gelukkig kan Philip wel een van zijn grote dromen in vervulling zien gaan: zijn kois zwemmen nu in de lucht boven zijn gazon.

Dave Wauwermans en Kristina Kolomiyets

Dave was vroeger de échte matrassenkoning van België: hij had 25 slaapwinkels en verkocht vlotjes 45.000 matrassen per jaar. Maar wanneer Dave de Oekraïense schone Kristina ontmoette en een punt achter het huwelijk met zijn vrouw zette, geraakte zijn bedrijf in moeilijkheden. Op een onwaarschijnlijke manier verloor hij in één klap al wat hij bezat. Plots was de multimiljonair platzak. Maar ondanks dreigende deurwaarders en een fortuin waar niets meer van overbleef, bleef Kristina hem door dik en dun steunen. Vandaag blijkt dat Dave de moed nooit heeft opgegeven en timmert hij opnieuw aan de weg naar de top. En met succes, want 15 nieuwe slaapwinkels worden weldra geopend én hij is sinds kort opnieuw vader.

Peter Van den Berge en Faith Ulogo

Peter bouwde een imperium op in medische software en verkocht zijn bedrijf later aan een Duitse multinational. Zijn vrouw Faith is de dochter van een Ugandese minister en gaf haar job bij de Verenigde Naties voor hem op. Te midden van de chaos van een groot, kleurrijk gezin, wonen Peter en Faith samen met hun vijf kinderen in een kasteel te Beveren. Peter is alleen tevreden met het allerbeste en heeft een scherpziend oog voor spullen die later met een hoge meerwaarde verkocht kunnen worden. Vrijaf nemen doet hij zo goed als nooit, maar als het een keer gebeurt, dan gebeurt het in stijl. Denk aan een suite van 250 m², inclusief butler en pianist in een Londens vijfsterrenhotel.

Harry De Visscher

Harry kende een arme jeugd: “Mijn moeder ging ‘s nachts op het veld groenten stelen zodat ik eten had”. Op zijn veertiende moest hij al beginnen werken en op de leeftijd van amper 16 kocht hij al zijn eerste eigen stuk grond. Harry runt meerdere horecazaken én slaagde erin om een uiterst succesrijke paintballzaak uit de grond te stampen in Merchtem, waar o.a. de koninklijke familie, voetbalspelers van Anderlecht én leden van de staatsveiligheid zich al hebben uitgeleefd. Na twintig jaar hard labeur heeft Harry besloten om die paintballzaak te verkopen en dat het tijd is om eindelijk ten volle van het leven te genieten. Zijn welverdiende centen laat hij nu lustig rollen door met zijn Ferrari deel te nemen aan rally’s in Saint Tropez of door zijn vijftigste verjaardag op uitbundige wijze te vieren in Las Vegas.

De familie Azimi

Toen vader en moeder Azimi samen met hun twee zonen Salar en Sasan van Iran naar Knokke verhuisden, moesten ze het doen met slechts vijftig euro en deelden ze drie jaar lang een piepkleine kamer van 6 m². De lectuur voor de jongens in bed? Een woordenboek Iraans - Nederlands. De Azimi’s besloten om een telefoniewinkel te openen in Sluis. Wat begon met enkele simpele gsm-toestelletjes, groeide uit tot een verbluffend imperium van elektronica, vastgoed, hotels en een postorderbedrijf. Hun kleine kamertje ruilden de Azimi’s algauw om voor een luxueus kasteel in Aardenburg, net buiten Knokke. En terwijl ze vroeger moesten sparen voor een fiets van dertig euro, rijden ze nu rond in een Lamborghini van een half miljoen en leven ze als koningen. Hardwerkende koningen, dat wel.

Melissa Van Hoydonck

De modieuze Melissa is afkomstig uit Brasschaat en moederskindje pur sang. Ze is onafscheidelijk verbonden met haar chihuahua’s, die een eigen dressing hebben en tijdens feestelijke gelegenheden zelfs aangepaste kostuumpjes dragen met bijpassend parfum en accessoires. Haar lievelingsactiviteit? Shoppen met mama Yolande in Parijs. Met de hulp (en centen) van haar moeder probeert Melissa momenteel haar eigen modemerk te lanceren: Les Filles d’Anvers.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde