"Zelf hier blijven? Jamais."

"Zelf hier blijven? Jamais."

Persconferentie Terug naar eigen land. Vrijdag 26 februari om 10.30. #welcome.

Op donderdag 3 maart start Terug naar eigen land, het nieuwe programma met Martin Heylen op VIER. We organiseren een persvisie samen met zijn reisgenoten op vrijdag 26 februari om 10u30 bij VIER, Harensesteenweg 224, 1800 Vilvoorde.

We verwelkomen ook fotografen. Aanwezig zijn Martin Heylen, Bert Gabriëls, Zuhal Demir, Veroniek Dewinter, Ish Aït Hamou, Jean-Marie Dedecker. Magriet Hermans kan niet aanwezig zijn. Portretten zijn ook beschikbaar op onze www.beeldfabriek.be
Wij benadrukken dat interviews pas mogelijk zijn na visie en vanaf vrijdag 26 februari. Wij appreciëren dan ook zeer uw komst naar deze visie.
Graag ook even bevestigen via lies.maesschalck@sbsbelgium.be
#Welcome

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde