Tatyana Beloy onderwerpt de koppels aan een laatste kamerinspectie

Tatyana Beloy onderwerpt de koppels aan een laatste kamerinspectie

Morgen in Ons Eerste Huis

Week 9 van de verbouwingen. De drie families zijn op het einde van hun krachten, maar beginnen toch vol goede moed aan de laatste rechte lijn naar de finale op 1 januari. Bartel wil het inzicht van de ouders testen, en daar hangt een laatste mooie spelprijs aan vast. De verbouwers krijgen vervolgens vier dagen de tijd om een kamer naar keuze te verbouwen en zetten alles op alles om de laatste kamertrofee in de wacht te slepen. Op de planning: een washok, een bureau en een slaapkamer met extra badkamer. Er moeten nog bergen werk verzet worden en de koppels hebben te kampen onder de enorme tijdsdruk. Vooral bij Valerie en Brent eist de vermoeidheid nu echt zijn tol en loopt de spanning hoog op... Tatyana Beloy komt met een frisse blik de kamers mee keuren.

Ons Eerste Huis - Morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde