Stukken van Mensen

Stukken van Mensen

dinsdag 8 maart op VIER

Morgen brengt Evy de voorlopig laatste Stukken van Mensen tot bij onze dealers.
Johan (Anderlecht) heeft een litho bij van Peter Blake, uitgebracht in 2011 voor de 125ste verjaardag van Coca Cola. Peter Blake zijn bekendste werk is ongetwijfeld de hoes voor de elpee Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band van The Beatles. Vandaag de dag is hij één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de popart in Engeland.
Noël (Roeselare) verkoopt vandaag een art deco De Coene zetel . Jeroen is taxidermist en heeft een zelfgemaakt kunstwerk in de aanbieding. En Sven en Ronny verkopen een design salontafel van Christian Krekels.

In dit eerste seizoen van Stukken van Mensen kregen we 24 verkopers over de vloer. 75 procent van hun unieke voorwerpen wisselden ook van eigenaar, want er werden echte deals gesloten. Er werd dan ook veel geld betaald: 67.700 euro om precies te zijn.

Stukken van Mensen, morgen om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Lies Maesschalck VIER
Lies Maesschalck VIER
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde