Straffe portie action painting op het menu in Komen Eten

Straffe portie action painting op het menu in Komen Eten

10/4 - 13/4

Sarah uit Lennik trapt de nieuwe Komen Eten-week af met een goeie portie kunst. Als creatieve duizendpoot verrast ze haar gasten met een sessie action painting. Willy uit Vilvoorde, een echte levensgenieter en gepassioneerd visser, trakteert zijn gasten niet alleen op lekker eten, maar ook op een spannende muziekquiz. Yves is een bevlogen hobbykok die er steeds van droomde om zijn eigen restaurant te beginnen, maar baat nu zijn eigen café uit in Buizingen. Naast een lekker varkentje staat er ook een heuse bottle challenge ​op zijn menu. De week wordt afgesloten door Anneke in Hoegaarden: een creatieve dame die verschillende schone kunsten beoefent én bovendien in een motorclub voor vrouwen zit.

Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u50 op VIER.

 

Sarah uit Lennik

Maandag 10 april

Sarah (31) woont samen met haar kinderen, man en grootmoeder in een huis in Lennik, drie generaties onder één dak. Ze is een grote dierenvriend en heeft naast een hond en een kat ook kippen, eenden, geiten, konijnen en pony’s. In totaal hebben ze maar liefst 15 dieren rondlopen. Sarah is bovendien een creatieve duizendpoot en heeft haar menu zelf geschilderd. Ook voor haar tafelgasten heeft ze vanavond iets bijzonder creatiefs voorzien waarvoor ze in een overall moeten kruipen: action painting. Als dat maar niet uit de hand loopt…

 

Willy uit Vilvoorde

​Dinsdag 11 april

Willy (64) uit Vilvoorde is projectmanager, maar in zijn jonge jaren was hij dj en baatte hij verschillende discotheken uit. Hij is een echte levensgenieter en heeft zijn hele leven lang veel gereisd. Eén van zijn grootste passies is vissen: samen met twee vrienden deelt hij een bootje in Blankenberge. Zijn menu is geschreven op een vis van papier-maché. Willy kent duidelijk iets van koken en zijn gasten genieten dan ook met volle teugen van zijn gerechten. Na het hoofdgerecht verrast Willy zijn gasten met een muziekquiz, en de winnaar gaat naar huis met een goede fles wijn.

 

Yves uit Buizingen

Woensdag 12 april

Yves (45) uit Buizingen kan je zeven dagen op zeven terugvinden in café De Solsleutel, waar hij cafébaas is. Maar vanavond ontvangt Yves zijn gasten in zijn moderne, strak ingerichte woning. Zijn menu is een grote flesopener die hij uit hout heeft gemaakt. Yves noemt zichzelf een hobbykok en gaat volop voor de overwinning. Zijn droom was immers steeds om een eigen restaurant te openen. Een jaar geleden woog Yves nog 129 kilogram, maar na de operatie die hij onderging, voelt Yves zich een herboren mens. Terwijl hij zijn hoofdgerecht klaarmaakt, onderwerpt Yves zijn gasten aan een “bottle challenge”.

 

Anneke uit Hoegaarden

Donderdag 13 april

Anneke (51) is een gepassioneerde verkoopster uit Hoegaarden. Bovendien is ze erg creatief: ze maakt haar eigen kleren, schildert, doet aan kaligrafie én zit in een motorclub voor vrouwen. Haar grootste uitlaatklep is echter koken. Op haar menu heeft Anneke de gevel van haar huis geschilderd. Met haar voorgerecht maakt ze alvast indruk en als hoofdgerecht serveert Anneke een volledig zelfgemaakte pasta alle vongole.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde