Stop! Glammertime!

Stop! Glammertime!

Een nieuw seizoen met "Callboy" Gilles Van Bouwel en Jani Kazaltzis vanaf morgen bij VIER

In seizoen twee blijft Glammertime de beste plek om bekend volk te spotten. Het is ook de plek waar BV’s vrijwillig vertellen wat hun favorite things zijn en ontboezemen met wie hun laatste kus was en wat ze laatst googelden (nieuwsblad.be, hun eigen naam of ‘hoe herken je voetschimmel’).

En waar wordt uitgelegd waarom Taylor Swift van kapsel verandert na een internetruzie met Kimye ? Yep, in Glammertime.

Gilles Van Bouwel is dit seizoen callboy met dienst. Elke week belt hij een Bekende Vrouw op en neemt haar mee als zijn +1 naar een glamour-event. Eén verschil met de andere Callboys van VIER: Gilles doet het gratis. Gilles trekt vanavond naar de boekvoorstelling van Dresscode Josje met Eline De Munck en het resultaat daarvan zie je morgen al in Glammertime.

Elodie Ouedraogo trekt van Londen over Parijs naar New York om de laatste celebrityhypes aan den lijve te ondervinden. En Annelore De Donder schuimt onbevangen backstages en showbizzfeesten af met een checklist van verwachtingen. Morgen brengt Annelore haar verslag van de MTV Video Music Awards in New York.

Jani tot slot fileert genuanceerd de kleerkast van enkele bereidwillige BV’s. Morgen keurt hij de kleren van Danira Boukhriss Terkesidis.

 

Glammertime - vanaf morgen, elke donderdag om 22u25 op VIER

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde