Steve Tielens, zonder chihuahua maar mét bloot bovenlijf, morgen in 't Is gebeurd

Steve Tielens, zonder chihuahua maar mét bloot bovenlijf, morgen in 't Is gebeurd

Uiteraard niet zonder Monique.

Elke week vervoegt een bekende Vlaming het prettig gestoord universum van Thomas Huyghe en collega Marc Cambré in 't Is gebeurd. Op woensdag 1 maart is het dubbel pret, want dan is het meest komische duo van 2016 te gast in het archief. De Vlaamse polonaisekoning Steve Tielens en zijn trouwe sidekick Monique neuzen samen met Thomas en Marc door de meest grappige tv-momenten van VT4, VIER en Woestijnvis.

Denk aan Erik Van Looy wiens brilglazen aandampen van het lachen wanneer hij zijn vraag niet gesteld krijgt, aan Walter Grootaers in een hilarisch fragment uit Now or Never of aan de Neveneffecten die Mobistar (letterlijk) aan het lijntje houden in Basta.

Morgen om 21u15 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde