“Sommige patiënten zijn letterlijk proefkonijnen. En dat zeg ik hen ook.”

“Sommige patiënten zijn letterlijk proefkonijnen. En dat zeg ik hen ook.”

Morgen in Topdokters

In de zevende aflevering van Topdokters zien we hoe professor Sylvie Rottey als medisch oncologe vaak de enige hoop is voor vele kankerpatiënten. Naast de opvolging van haar patiënten, doet Dr. Rottey ook onderzoek naar nieuwe medicijnen. Een 36-jarige vrouw met nierkanker komt in aanmerking voor een nieuw soort immunotherapie. Het is haar enige kans op genezing. Ook een man die lijdt aan pancreaskanker wordt doorverwezen naar professor Rottey. Hij komt in aanmerking voor een nieuwe experimentele immunotherapie, maar door onverwachte complicaties komt zijn deelname in het gedrang. 

En kinderchirurg Dr. Erwin Van Der Veken moet een éénjarige jongen met een aangeboren longafwijking opereren. Een groot deel van zijn linkerlong moet eruit en de peuter gaat een zware operatie tegemoet.

Een nieuwe aflevering van Topdokters - morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde