Show me to a higher place

Show me to a higher place

Dimitri Vegas in Kroost. Maandag 12 september om 21.40 @opVIER

Het gaat keihard voor de broers Thivaios. In 2009 staat het DJ duo voor de allereerste keer op Tomorrowland in Boom. Vandaag zijn ze het bekendste exportproduct van ons land.  Hun perfectionisme laten ze los op de totaalspektakels waarmee ze de mainstage van het festival veroveren en ze geven optredens in discotheken en dancefestivals over de hele wereld. Vorig jaar werden ze verkozen tot de beste DJ’s van de wereld door het dancemagazine DJ Mag. In december vullen ze in ons land drie keer het sportpaleis, de 60.000 tickets werden op enkele uren tijd verkocht.

Dimitri en Michael Thivaios groeien op in Willebroek. Twee broers, dertigers nu, die al in hun tienerjaren de draaitafel verkiezen boven de schoolbanken.  Mama Nancy ziet snel dat haar jongens nooit de primus van de klas zullen worden. Ze stimuleert hen al vroeg om op eigen benen te staan en hun weg te zoeken.

Dimitri reist als jonge tiener alleen naar Mallorca, Griekenland en Ibiza. Hij werkt er als animator en komt na zijn uren aan de bak als DJ. Vastbesloten timmert hij aan zijn weg, ver weg van huis maar gepassioneerd door de kracht van muziek. Niemand die toen kon voorspellen dat hij vandaag, samen met zijn broer, absolute wereldtop zou zijn. Mama Nancy is apetrots op haar ‘ventjes’: "Als ik ze op dat podium van het sportpaleis zie staan, rollen er toch traantjes."

Kroost opent met hen het DJ-seizoen op Ibiza, waar Dimitri met zijn - sinds gisteren verloofde - Anouk Matton het paradijs heeft gevonden. De plannen voor zijn aanzoek smeedde hij enkele maanden geleden al tijdens de opnames van Kroost. 
Eric Goens reisde in hun kielzog ook naar Tomorrowland in São Paulo, Brazilië, de grootste stad van heel Amerika. In vierentwintig uur tijd staan de broers er twee keer op het podium en tussendoor vliegen ze over een weer naar Bolivië, voor een optreden in Santa Cruz. Drie optredens over een paar duizend kilometers op twee dagen tijd.
The House of Madness, maandag 12 september om 21u40 in Kroost.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde