Schafttijd met Bartel Van Riet!

Schafttijd met Bartel Van Riet!

Uitnodiging persvisie Ons eerste huis

PERSVISIE Ons Eerste Huis - Woensdag 19 oktober om 12u30 - Harensesteenweg 224, 1800 Vilvoorde.
Bevestig uw aanwezigheid via lies.maesschalck@sbsbelgium.be

Bartel Van Riet heeft naast groene vingers ook nog eens twee rechterhanden en verdacht hoog opgestroopte mouwen, zo blijkt in Ons Eerste Huis. Tien weken lang verbouwen 3 koppels hun eigen huis, samen met hun ouders en schoonouders. Dat dat stof (veel!) zal doen opwaaien over wat eerder praktisch dan mooi is, over het aantal kinderkamers en over een regendouche, staat nu al als een huis. Een specialist ter zake zal bepalen wie van hen de hoogste meerwaarde kon creëren en dus een fikse duw van maar liefst 150.000 euro in de rug krijgt.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde