Sarah en Pedro helpen Herman Brusselmans af van zijn rookverslaving. Of toch bijna.

Sarah en Pedro helpen Herman Brusselmans af van zijn rookverslaving. Of toch bijna.

Morgen in een nieuwe aflevering van De Idioten

Deze week stelt schrijver Herman Brusselmans de Idioten op de proef. Herman vraagt zich af of je je eigen eten kan meenemen op restaurant, om het vervolgens terug te sturen naar de keuken en het te laten vervangen door iets beters. Herman rookt al sinds zijn negende en de Idioten maken zich zorgen om zijn gezondheid. Het duo ontwerpt een prototype dat de meest verstokte rokers van hun verslaving zou moeten kunnen afhelpen... Aangezien Herman zelf niet met de auto rijdt, hebben Sarah en Pedro een manier bedacht om gratis vervoer te regelen. Plan A mislukt. Dan maar overstappen op plan B: achterop bij de pizzakoerier. Als peter van Gaia verzet Herman zich tegen dierenproeven. Zich verzetten tegen proeven op mensen doet hij echter niet, en dat zullen de Idioten geweten hebben. 

De Idioten, morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde