Sandra Bekkari to the rescue: Goedele en co moeten de gezonde toer op

Sandra Bekkari to the rescue: Goedele en co moeten de gezonde toer op

Over reverse diets, 'prikkoken' en twee microgolfovens

Goedele, Karen, John, Niels en Gilles pakken hun (slechte) voedingsgewoonten aan.  Vooral bij John en Goedele is er werk aan de winkel.  Zij grijpen dan ook naar zwaar geschut en zoeken hun heil bij de gloednieuwe voedingsgoeroe Sandra Bekkari.  

Gilles en Niels  besluiten dan weer om het reverse dieet een kans te geven. Wat denk je van een avondmaal op je nuchtere maag, al dan niet met een wijntje erbij?

Karen daarentegen durft vandaag met de hand op het hart zeggen dat gezonde voeding voor haar geen geheimen meer heeft.  Zij besluit dan ook de anderen uit te nodigen voor een zelfbereid diner...

Perfect - Morgen om 20u35 bij VIER

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde