Rob Vanoudenhoven te gast in 't Is gebeurd

Rob Vanoudenhoven te gast in 't Is gebeurd

Morgen op VIER

Rob Vanoudenhoven komt de collectie van het archief aandikken met enkele ontbrekende tapes uit zijn programma 'De XII werken van Vanoudenhoven'. Thomas heeft de avond ervoor de bloemetjes buitengezet en trotseert met moeite de dag vergezeld door een dikke kater. Maar tot zijn grote ergernis moet hij ook het kattengejank van het luidruchtige zoontje van Robs broer aanhoren. 

Rob snuistert samen met Thomas en Marc door de grappigste tv-momenten uit het archief van VT4, VIER en Woestijnvis. Denk aan Jelle De Beule die op komische wijze een 'hond in steeg' nadoet in Scheire en de Schepping, of aan de legendarische dzjoef op u muille uit Willy's en Marjetten. Passeren nog de revue: fragmenten uit o.a. Geubels en de Idioten, Komen Eten, In de gloria, Alles komt terug en De Pappenheimers.

't Is gebeurd - morgen om 21u15 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde