Release campagnebeelden Callboys.

Release campagnebeelden Callboys.

"Dan wens ik u een fijne erectie."

VIER releaset campagnebeelden CALLBOYS
Deze week verschijnen de eerste beelden van Callboys in de straten van verschillende grote steden. De foto's werden genomen door fotograaf Thomas Sweertvaegher en zijn vanaf vandaag te downloaden op onze beeldbank. Callboys start op donderdag 8 september op VIER.

Rik Verheye als Jay Vleugels.
Bart Hollanders als Randy Paret.
Matteo Simoni als Devon Macharis.
Stef Aerts als Wesley Biets.

Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase. De drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen. Onder de naam ‘Callboys’ en met de hulp van doe-al Randy Paret zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen.
Callboys, vanaf 8 september elke donderdag om 21u20 op VIER.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde