Regi en Karen Damen in nieuw seizoen van Achter de Rug

Regi en Karen Damen in nieuw seizoen van Achter de Rug

Vanaf dinsdag 15 maart is Achter de Rug terug op VIER. Twee bekende gasten worden beurtelings feestelijk toegesproken en/of beledigd door een aantal zorgvuldig uitgekozen gastsprekers. Er rest hen geen andere keuze dan hetgeen hun beste vrienden hen zelfs niet in het gezicht durven te zeggen, gedwee te aanhoren. Sven de Leijer en de ravissante Elodie Ouedraogo draaien in dit nieuwe seizoen hun rollen om als presentator en troostheer. De gasten in de eerste aflevering zijn Regi Penxten en Karen Damen.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde