Project Axel

Project Axel

Uitnodiging PERSVISIE

DINSDAG 17 OKTOBER om 10U30
LOCATIE: VIER, Harensesteenweg 224, 1800 Vilvoorde

VIER startte dit voorjaar met de opnames van Project Axel, een documentairereeks waarin daklozen proberen, via een intensief begeleid traject, hun leven weer op de rails te krijgen. Daklozen die reeds aanzienlijke tijd op straat leven in en rond Antwerpen zullen maandenlang onvoorwaardelijk beroep kunnen doen op een gespecialiseerd team hulpverleners en begeleiders. Samen met hen stippelen ze een intensief traject uit om zo te ontsnappen uit hun acute armoedesituatie. Essentieel daarbij is hun onvoorwaardelijke wilskracht, inzettingsvermogen en hun oprechte bereidheid om zich te laten helpen. Ze krijgen ook financiële steun, 10.000 euro om precies te zijn. Antwerpenaar Axel Daeseleire (48) zet met hen de eerste, maar ook de laatste stappen. Zijn betrokkenheid is een nabije getuigenis geworden van hoe moeilijk het is uit deze vicieuze cirkel te stappen.
Project Axel start op donderdag 26 oktober om 20u35 op VIER.

Graag een seintje van uw aanwezigheid via lies.maesschalck@sbsbelgium.be 
Dank! 

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde