“Proficiat met uw vriendin en uw kind, maar u bent nog steeds niet goed bezig”

“Proficiat met uw vriendin en uw kind, maar u bent nog steeds niet goed bezig”

In de correctionele rechtbank van Mechelen verschijnt een jongeman voor de rechter omdat hij zijn voorwaarden heeft geschonden. Hij beweert dat zijn vriendin net aan het bevallen is en dat hij, nu hij vader zal worden, op het rechte pad zal blijven. In Bergen heeft een vrouw al meerdere malen met de auto gereden zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. Vijftien euro voor een theoretisch rijexamen vindt ze veel te duur, tot grote ergernis van de politierechter… Een vrouw wordt in Hasselt verdacht van "phishing". Ze zou zich via de telefoon hebben voorgedaan als een bankbediende en zo geld van een mentaal gehandicapte vrouw hebben afgetroggeld. Volgens haar advocaat werd de vrouw, tegen beter weten in, als tussenpersoon gebruikt en is ze zelf het slachtoffer van een bende.

Morgen in een nieuwe aflevering van De Rechtbank om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde