Portret van The Voice of Europe

Portret van The Voice of Europe

vanavond om 23.05 in KROOST op VIER

Triest nieuws uit showbizzland. Eddy Wally, The Voice of Europe, is niet meer. In het voorjaar van 2014 volgde reportagemaker Eric Goens hem maandenlang van heel nabij voor het televisieprogramma Kroost. VIER zendt vanavond de bewuste aflevering opnieuw uit om 23u05.  Eddy Wally werd 83 jaar. 

Eric Goens: "Eddy Wally in één zin? Een hele lieve man”.  

“Toen ik ruim twee jaar geleden voor het eerst naar Eddy Wally toe ging, was dat met een grote onzekerheid. Ging er achter die karikaturale man met grote hoeden en Las Vegas-pakken wel een echte Eddy schuil? Maar ik heb Eddy Wally toen leren kennen als iemand die heel goed wist waar hij mee bezig was, hij was een echte zakenman. Samen met zijn manager waren ze een goed team, wat die twee doorheen de jaren getoond hebben, dat is heel mooi. Zijn manager stond ook tot op de laatste dag aan zijn ziekenbed, hij bleef voor Eddy zorgen ook al verdiende hij daar niets meer aan. Pure vriendschap."

“De grootste klap die Eddy te verwerken kreeg was het verlies van zijn partner Mariëtte in 2012. Dat heeft hem echt emotioneel onderuit gehaald. Hij stond daarmee op en ging daarmee slapen. Zijn Mariëtje, dat was zijn alles, die twee waren één.”

KROOST, Eddy Wally, vanavond om 23u05 op VIER.

 

 

 

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde