Operatie LOVE

Operatie LOVE

"No clothes? Change! Now!"

De blik op scherp. Het vuur aan de schenen. De focus van een havik en een overdosis geduld. De rechercheurs van De Recherche maken zich op voor een nieuw en derde seizoen op VIER. De komende weken volgen de camera’s voor het eerst het spoor van de Limburgse rechercheurs in hun continue strijd tegen grote en kleine grensciminaliteit en keerden de makers ook terug naar Gent, waar De Recherche oorspronkelijk van start ging in 2014.

Maandenlange research. Lokale onderzoeken van a tot z. En informatie uit eerste hand. De Recherche brengt dit najaar opnieuw een exclusieve inkijk in het dagelijkse leven van de rechercheurs en de zaken waar ze elke dag mee geconfronteerd worden. Voor het eerst zal De Recherche ook inzoomen op Team Zeden en Team Meprosch ​(mensenhandel, prostitutie en schijnhuwelijken).

Gent, 2016. Team Meprosch doet onderzoek naar mensenhandel, schijnhuwelijken en prostitutie. Rechercheurs Patrick en Tamara doen regelmatig controle in de Gentse prostitutiebuurt. Het wereldberoemde Glazen Straatje is dagelijkse kost voor hen. Prostituees mogen er onder strikte voorwaarden hun beroep uitoefenen maar de vele controles blijven belangrijk.  
Dat blijkt meteen in deze eerste aflevering waar Patrick en Tamara informatie binnenkrijgen over een verdachte die via krantenadvertenties vrouwen aanbiedt op het internet. De verdachte die de meisjes bovendien ook zou uitbuiten blijkt geen onbekende voor het gerecht. Een inval bij de man is onvermijdelijk. Wat ze aantreffen is schrijnend. En de man zelf blijkt spoorloos.

De Recherche, vanaf donderdag 7 september om 20u35 op VIER

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde