Ook met Kerst blijft het zeer ingewikkeld

Ook met Kerst blijft het zeer ingewikkeld

De slotaflevering van #hetisingewikkeld - Morgen bij VIER

Nog 75 dagen tot Kerstmis, maar in de slotaflevering van #hetisingewikkeld wordt morgen volop Kerst gevierd. Voor Lien wordt het een Kerst om nooit te vergeten, helaas. Lien heeft de perfecte familie-avond gepland en zet alles op alles om het hart van Peter opnieuw te veroveren. Wanneer ze hoort dat hij Charlotte en haar zoontje heeft uitgenodigd om samen Kerst te vieren, zakt de moed haar in de schoenen. Wanneer ook de rest van de familie als een blok voor de charmes van Charlotte valt, wordt het Lien allemaal te veel...

#hetisingewikkeld - Morgen om 21u45 bij VIER

 

 

 

 

 

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde