Ook in de vleesbusiness is The Sky the Limit

Ook in de vleesbusiness is The Sky the Limit

Marie-Anne De Nil in derde aflevering op dinsdag 16/2 om 20u35 op VIER

Marie-Anne De Nil is de zaakvoerster van familiebedrijf Vleeswaren De Nil en zoon, het oudste vleesverwerkende bedrijf in België. Ze is een nuchtere en hard werkende vrouw die vecht voor haar plaats in een echte mannenwereld. Michel Van den Brande wordt uitgenodigd op het tennistornooi in Middelkerke waarvoor hij een prachtige tribune bouwde, maar de VIP-ontvangst laat volgens Michel erg te wensen over. Danielle en Tom laten in hun tuin een boomhut bouwen, het is voor Danielle een kinderdroom die uitkomt. Philip Cracco leeft zich uit op het racecircuit van Mettet. “De boog moet niet altijd in de kast blijven staan, je moet er af en toe eens goed mee schieten”, aldus Philip.

Marie-Anne De Nil is de zaakvoerster van familiebedrijf Vleeswaren De Nil en zoon, het oudste vleesverwerkend bedrijf in België. Ze zet het bedrijf van haar overleden vader verder, tevens ook haar grote voorbeeld in het leven. Marie-Anne is een nuchtere, hard werkende vrouw die vecht voor haar plaats in een mannenwereld en die trots is op haar ambacht. Marie-Annes harde werk levert dan wel een aardige cent op, maar van glitter en glamour houdt ze niet.

 

Danielle en haar jongere vriend Tom genieten graag van het leven en doen dat door bijvoorbeeld met de jeep door hun reusachtige tuin te rijden of de hele dag Veuve Clicquot te drinken uit wijnglazen. Danielle was jarenlang de muze en liefde van kunstenaar Zivo en heeft ook nu nog een innige band met hem. Tom is een mister, meer bepaald mister Fitness, maar is patissier van opleiding.

 

Philip Cracco, de Vlaamse Wolf Of Wall Street, begon zijn carrière als arbeider en schilderde bussen. Later richtte hij Accent Interim op, dat hij in 2011 voor een mooie som verkocht. Recent nam hij horlogemerk Rodania over, dat hij opnieuw hip wil maken. Philip Cracco is gefascineerd door wagens, meer bepaald blitse racewagens waar hij zelf mee rijdt. Zij vriendin Aisha doet het beheer van het vastgoed dat Cracco bezit. Naast verre en exotische trips, plant Philip als eerste Belg een reis naar de ruimte waarvoor hij nu de nodige trainingen volgt.

 

Michel is de oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo. Hij bouwde zijn weg naar de top helemaal eigenhandig, ook al ging hij tot zijn veertiende naar school en groeide hij op in een erg bescheiden gezin. Michel vindt het ondanks zijn positie belangrijk dat hij bij het ochtendkrieken al aanwezig is op het bedrijf en hij eet ’s middags samen met 'de mannen' in de kantine.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde