Onbesproken rechter is Vermist op VIER

Onbesproken rechter is Vermist op VIER

Aflevering 3 - André: donderdag 18 februari om 21u15

Woensdag 3 februari 2016 — Een rechter komt niet opdagen op het proces dat hij moet voorzitten en meteen wordt er alarm geslagen. Is hij het slachtoffer geworden van de criminelen die hij moest berechten? Wanneer blijkt dat de onbesproken rechter in het geheim met verschillende vrouwen een seksrelatie had, komt de Cel Vermiste Personen voor een raadsel te staan. 

Met gastacteurs: Johan Van Assche, Stefan Perceval, Joren Seldeslags, Kim Hertogs, Tom Van Bauwel, Karel Vingerhoets,…

Het scenario voor deze aflevering werd geschreven door Jan Verheyen.

Het zevende seizoen van Vermist is ook het allerlaatste. Inge Paulussen, Stan Van Samang, Mathijs F. Scheepers en Marieke Dilles kruipen nog één keer in de huid van Anouk, Steve, Michael en Eva van de Cel Vermiste Personen. De Cel gaat niet op zoek naar de dader, zoals in de klassieke misdaadreeksen, maar wel naar de vermiste persoon. Een spannende race tegen de klok om slachtoffers te vermijden.

Met het laatste seizoen van Vermist komt er een einde aan de meest succesvolle internationale Vlaamse serie. Vermist was wereldwijd te zien in 92 landen en werd onder andere gedubd in het Frans, Duits, Spaans, Tsjechisch, Russisch en het Arabisch. Bovendien was Vermist de allereerste Vlaamse crimi-serie die een remake kreeg in het buitenland.